24 Haziran 2009 Çarşamba

Yıldırım Arda'yı istedi!

Üç güzide ekibimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Başkanları, Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım ve Adnan Polat bir davette biraraya gelirken, ne Topuz ne de Zan transferinin aralarını bozduğu görüldü. Başkanlar oldukça koyu ve esprili bir konuşma yaparken, Aziz Yıldırım'ın Adnan Polat'tan Arda'yı istemesi geceye damga vurdu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bir davette, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'tan milli futbolcu Arda Turan'ı istediği iddia edildi.

Basında çıkan haberlere göre, iki başkan arasında esprili bir diyalog yaşanırken, Aziz Yıldırım Arda için 15 milyon euro vereceklerini söyledi ve "Para pazartesi hesabınızda olur" ifadesini kullandı. Cevap olarak, "Arda çok iyi bir Galatasaraylıdır zaten Fenerbahçe'ye gitmez" açıklamasını alan Yıldrım, "Bana Arda ile 10 dakika yeterli" dedi.
Bu arada Adnan Polat'ın Arda ile görüşmek isteyen Aziz Yıldırım'a yine esprili bir şekilde, "Burada para söz konusu değil ama siz galiba benim Galatasaray'da devam etmemi istemiyorsunuz" dediği iddia edildi.

Oldukça neşeli ve esprili bir şekilde geçen bu konuşmada, Adnan Polat "Biz de Gökhan Gönül ile görüşürüz" derken Yıldırım'ın da, "İyi bir takım kuralım ve Avrupa'da Türk rüzgarı estirelim" dediği belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder